Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня показала фотографії та відео з благодійного вечора, на якому вдалося зібрати 115 тисяч грн. Ці кошти витратять на кризову квартиру в Києві для жінок, які постраждали від домашнього насильства.

По фото та відео видно, що на заході була присутня актриса "Кварталу 95" Олена Кравець. Артистка виступила зі зворушливою промовою і виклалася на максимум.

"Як би не розвивалися події далі, я завжди буду пам'ятати, що відправною точкою, першим кроком збору коштів на запуск кризових квартир для жінок став цей вечір, ця сума збору і... цілая купа перешкод! Втім, без них нікуди!)) Адже в кожній точці вчора можна було впадати у відчай і зупинитися! Але нехай ви будете знати тільки хороший результат! Як сказала головний ідеолог цього вечора @lisa.skichko.yurusheva : "Маша, головне - збір! На інше у нас немає права)" І я тобі дуже вдячна, Ліза: перш за все за те, що серед мільйона тих, хто говорять, що готові боротися з насильством над жінками, ти одна з небагатьох, хто бере і робить..." - написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також ведуча подякувала Кравець за її згоду виступити на вечорі.

"За те, що виклалася ніби на стадіон - це ще раз підтверджує, що ти видатна не тільки артистка, а й людина! У такі моменти я завжди дякую Всесвіту, що веде мене правильним шляхом і посилає приголомшливих людей! Дякую всім, хто вчора був - не словом, а ділом! Завдяки вам у Києві буде нова кризова квартира!!!" - зазначила Маша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Маша Єфросиніна показала гордість України, якою можна похвалитися на всю Європу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна висловилася про Катю Осадчу в день народження: "Навертаються сльози".

Також портал Знай.uа писав, що Машу Єфросиніну взяли під охорону дуже юні поліцейські: "Надійно".