Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня показала спільні фотографії з українським актором Артемом Логаєм. На першому знімку партнери по фільму мило посміхаються, а артист обіймає Аліну.

У підписі до фото виконавиця хіта "Голий король" зізналася, що 18 вересня брала участь у зйомках фільму молодих і талановитих режисерів Дмитра Маніфеста та Міті Шмурака.

"Знімали сьогодні пілотні кадри повного метра моїх прекрасних вже друзів-режисерів @dimamanifest @mitya_shmurak 😊 Дякую за прекрасний, позитивний, професійний, хоч і метушний день:) разом з героєм @logai.arthur :) #обирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣???"- написала співачка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу розповіла про свій головний комплекс: "Я соромлюся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала епічні кадри зі зйомок нового кліпу "Голий король", а в підписі до публікації розкрила подробиці знімального процесу.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу в мереживному халатику розбурхала весь Київ: "Хто ще не подивився?".