Про численні романи Пугачової ходять легенди. Яких лишень чуток навколо її зіркового імені не з'являлось. Якось Алла Борисівна зізналася в одному з інтерв'ю, що вона в особистому плані жінка щаслива - любила багатьох, і чоловіки відповідали їй взаємністю. А якщо навіть кохання було не з дуже щасливим фіналом, то, як стверджує Пугачова, краще розчарування в коханні, ніж повна його відсутність.

Нещодавно стали відомі подробиці одного з романів російської Примадонни. Російський співак і композитор Сергій Челобанов в деталях розповів, як зрадив своїй дружині з Аллою Пугачовою. Обидві зірки російської естради жили в цивільному шлюбі протягом трьох років, поки Примадонна не зустріла Філіпа Кіркорова.

Челобанов розповів про стосунки з Пугачовою в програмі "Доля людини". За словами співака, з Пугачовою він познайомився в новорічну ніч на 1 січня 1991 року.

Співачка запросила Челобанова до себе у квартиру.

"Я не очікував нічого такого - де Пугачова і де я. Мій імідж створила вона. Ось цю всю зачіску, стиль того час", - зізнався 59-річний музикант.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Попри те, що обидва артисти не були вільними, між ними спалахнула пристрасть. Челобанов зізнався, що прокинувся вранці в губній помаді.

"Ми випивали, закушували. Навіть потім танцювали. А що далі - я погано пам'ятаю. Я подумав, а чого боятися-то. Нехай бояться маленькі дівчатка", - розговорився співак.

Челобанов точно не пам'ятає, як робочі стосунки і спільна творчість переросли в щось більше.

"Якось все це чергувалось", - зазначив музикант.

Челобанов зізнався, що досі з теплотою згадує про роман із Примадонною. При цьому він не приховує, що відчуває провину перед першою дружиною Людмилою через зраду з Аллою Борисівною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній коханець Пугачової розкрив усі таємниці бурхливої молодості Примадонни

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров повідав про їхні з Пугачовою містичні числа

Також Знай.ua писав, Пугачова на карантині влаштувала домашній концерт для друзів