Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку незвичайним фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього заговорила про виступ у Києві.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Світлана відображена в цікавому образі - на ній Чорний Напівпрозорий наряд, який підкреслив витончене декольте. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі яскравий макіяж, свій образ зірка доповнила масивними прикрасами. У підписі до посту, який був опублікований 18 вересня, Лобода написала: "Жди меня, любимый Киев🔥. Пою сегодня для Вас". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато відзначили, що Світлана на цьому знімку сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.