Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку яскравим фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього розповіла про своє головне в житті кохання.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Світлана з'явилася в цікавій локації, на прогулянку вона вийшла в стильному Луці. На ній спокусливий чорний комбінезон, який оголив довгі стрункі ніжки і підкреслив декольте. Її волосся недбало укладені, а на обличчі стильні сонцезахисні окуляри, свій образ вона доповнила невеликою темною сумочкою. У підписі до фотографії Лобода написала: "Найбільше в житті люблю подорожувати... а що приносить задоволення тобі? Від чого кайфуєш ти? І чого б тобі хотілося найбільше на світі зараз?". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато відзначили, що Світлана на цьому знімку сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.