Угорська супермодель Барбара Палвін похизувалася розкішною фігурою у відвертій білизні на новому фото.

Барбара Палвін - одна з найпопулярніших моделей у світі, яка зуміла збудувати запаморочливу кар'єру без стандартних "подіумних" даних.

Головні козирі 26-річної красуні - розкішне тіло і миле личко з бездоганними рисами. Угорська модель не любить проводити час в спортзалі, виснажуючи себе тренуваннями. Дівчина давно зрозуміла, що саме за пишні форми її й обожнюють. Сьогодні кількість фоловерів угорської моделі майже досягла 15 мільйонів.

Минулого року Барбара Палвін стала "ангелом" Victoria's Secret. Правда, в тому ж році бренд оголосив про скасування грандіозного показу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Однак, модель не засмутилася, а направила всю свою енергію в соцмережі. На її сторінці в Instagram практично щодня з'являються гарячі фото у спідній білизні.

На новій світлині Барбара позує в напівпрозорому мереживному боді з глибоким декольте і поясом зі стразів.

На білизну модель накинула халат із квітковим принтом. Схоже, що кадр було зроблено для нової рекламної кампанії білизняного бренду

На фото модель-ангел мило усміхається, піднявши руки вгору. Дівчина зачарувала шанувальників не лише відвертим образом, а й цією милою усмішкою.