Всесвітньо відома голлівудська акторка Кетрін Зета-Джонс активна користувачка мережі Instagram, буквально днями вона опублікувала свіжий спільний знімок з батьком Девідом. Акторка повідомила, що у її батька був день народження, і торжество вона провела разом з ним.

На фотографії можна помітити, як батько і донька святкують день народження і п'ють каву з тортом.

Публікація Кетрін Зети-Джонс, скріншот: Instagram
Публікація Кетрін Зети-Джонс, скріншот: Instagram

"сьогодні день народження мого батька! Він надихає мене ніколи не зупинятися! З Днем народження, татко", - підписала знімок акторка.

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас, фото: Instagram/yuliya_magdych
Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас, фото: Instagram/yuliya_magdych

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому підписники, коментуючи публікацію, зазначили, що Кетрін абсолютно не схожа на свого батька, хоча в той же час підкреслили, що батько акторки для своїх років виглядає дивовижно, втім, як і вона сама. Акторка перебуває у шлюбі зі своїм колегою Майклом Дугласом вже багато років. Цікаво, що подружжя відзначає свої дні народження разом.

Справа в тому, що і Дуглас, і Кетрін Зета-Джонс народилися в один день - 25 вересня, тільки з різницею в 25 років. 25 вересня Дугласу виповниться 76 років, а Зеті-Джонс - 51 рік. Пара одружилася в листопаді 2000 року, і в цьому шлюбі народилися двоє дітей.

Сина Майкла акторка народила в 2000 році, і він став для неї первістком. Донька народилася через 3 роки. У Дугласа є син від першого шлюбу, народжений в 1978 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зірка Голлівуду в українській вишиванці вирушила в рай.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Майкла Дугласа вбралася у вишиванку і вирушила з чоловіком в рай.

Знай.uа писав, зірки, які стали батьками після 50 років: краще пізно, ніж ніколи.