Відома українська співачка, колишня солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з понад 800 тисячною аудиторією творчими успіхами та подробицями особистого життя. Нещодавно Дімопулос, яка стала учасницею шоу "Танці з зірками" разом з партнером Максом Леоновим, відверто розповіла про конкуренцію на проєкті.

Про це співачка розповіла на своїй особистій сторінці в Instagram.

Санта зазначила, що вважає всіх учасниць проєкту "офігенними". Як вказала Дімопулос, вона знає по собі, скільки праці і сил забирає підготовка в кожному ефіру. Знаменитість також зазначила, що всі працюють на шоу на межі своїх можливостей і то, що учасники показують на паркеті - її в першу чергу, надихає і змушує рухатися далі.

"Чи є у мене конкуренти? Ні. Я вважаю, що конкуренція з іншими за своєю суттю - деструктивна, вона викликає стрес і змушує нервувати, сумніватися в собі і порівнювати себе з іншими. Мій конкурент - це я сама, з минулого. Наскільки сильно я зможу обіграти ту дівчину? Наскільки зможу бути швидше, вище і сильніше її? Такі питання я задаю собі кожен день, дивлячись в дзеркало. Там я бачу свого головного друга, конкурента, підтримку і стимул рухатися далі", - написала зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Санта Дімопулос яскраво відзначила перший день народження доньки Софійки

Як повідомляв портал Знай.ua, Санта Дімопулос вразила результатами схуднення

Також Знай.ua писав, Танці з зірками: Берінчик вразив суддів віденським вальсом