Всесвітньо відома британська зірка поп-сцени, співачка Ріта Ора активний користувач соціальних мереж. Буквально днями Ріта Ора дуже здивувала шанувальників пікантними кадрами. Співачка не посоромилася показати себе без нижньої білизни.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ріти Ори в мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Публікація Ріти Ори, скріншот: Instagram
Публікація Ріти Ори, скріншот: Instagram

Так, 29-річна зірка опублікувала серію знімків, на яких позувала в напівпрозорому топі, під який не одягла білизну і тим самим засвітила пишні груди. На фотографіях Ріта з яскравим сценічним макіяжем зображує смішні вирази обличчя, кривляючись на камеру.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Публікація Ріти Ори, скріншот: Instagram
Публікація Ріти Ори, скріншот: Instagram

Публікація Ріти Ори, скріншот: Instagram
Публікація Ріти Ори, скріншот: Instagram

До слова, віддані шанувальники високо оцінили знімки Ріти без білизни, і засипали її схвальними відгуками в коментарях.

Варто також нагадати нашим читачам, що українська співачка Руслана Лижичко, більш відома просто як Руслана поділилася зі своєю аудиторією відео свого виступу на природі. Українська переможниця "Євробачення" просто прогулюється горами і виконує вокальну партію, яку вона, за її власним твердженням, перейняла у карпатських старожилів. Відповідною публікацією Руслана поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, cтрасна латиноамериканка Каменських представила українцям щось запальне.

Як повідомляв Знай.uа, "Супермодель по-українськи" поділилася головними помилками при схудненні: "Можна швидко здатися".

Знай.uа писав, з даху хмарочоса в пшеничне поле - в Україні з'явилася нова розкішна співачка з "малиновим вином".