Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайне фото, на якому з'явилася в кокетливому образі, а в підписі до нього поділилася з фанатами трепетною особистою історією, яка довела до сліз.

Читайте Знай в Google News!

"Пісня #Беги така щира від того, що була написана для реальної людини, дуже особливої людини... Він мене навчив бути сильною, слухати своє серце навіть тоді, коли все навколо радять інакше (але ж, зазвичай, все саме так і радять – інакше). Ми могли всю ніч безперервно базікати про великі кораблі, які так і залишаться в тихих гаванях. Я запросто вміла вгадати ТУ саму пісню, що він зараз поставить! Тільки от, #Беги показати не встигла, бо він трагічно пішов... Час, звичайно, хороший анальгетик, але пам'ять... вона зберігає кожну мить. Сьогодні випадково натрапила на стару смс від нього і вирішила поділитися цією історією з Вами. Знаю, у багатьох траплялися подібні історії в житті, просто потрібно цей біль "переплавити" в подяку і світлу пам'ять про тих людей, що назавжди пішли. Спасибі всім, хто вміє відчувати!",- написала Злата в підписі до посту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще