Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Але тепер вона повернулася і вже показує знімки з України. Так, нещодавно зірка вирішила відкрити фанатам двері у свій будинок - вона показала милі сімейні фото з дітьми і чоловіком.

Читайте Знай в Google News!

"Бути мамою - найскладніша робота у світі! Ти як вічний двигун — не вимикаєшся ніколи. Повертаєшся додому після концерту, лягаєш спати і раптом згадуєш, що на завтра немає фаршу на суп з фрикадельками. Під час інтерв'ю раптом ловиш задумливий погляд журналіста, який не може згадати наступне питання. І ти, користуючись паузою, теж йдеш в свої думки... І згадуєш, що не замовила в інтернет-магазині памперсів на 2 різних розміри. На вулиці під час фотосесії для глянцевого журналу раптом помічаєш, що Емірка зовсім не готовий до осені. Де ж купити черевики, светри і куртки... А Селім? Чи є чоловічки для грудних з начосом?

У студії під час роботи над новою піснею твій погляд застигає на дивані. І ти раптом розумієш, що у твоїх дітей немає справжнього дитячого ліжка. Той самий, про який ти мріяла. А звичайний нудний розкладний диван хоч і функціональний, але зовсім не для дітей. І ще дуже-дуже-дуже великий список думок, які крутяться у твоїй голові! Я знаю, вам все це знайоме! P. S. Так, до речі, я придумала таке ліжко для двох дітей і одного дорослого. Дякую @fifiland_com.ua, що реалізували маленьку мрію", - написала Джамала.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.