Кожен господар думає, що його собака найкраща-і жоден з них не помиляється. Не помилилася і наречена екс-міністра Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь, коли вибирала свою собаку Сару. Дівчинка так зачарувала цю парочку, що стала в їхній родині "генеральшею", — у всякому разі, так написала сама Олена-Крістіна в своєму Instagram.

Телеведуча опублікувала фото з поїздки до Харкова. У веселій танцювальній позі, прямо на площі міста, вона позує з собакою на плечі. Стоїть сонячний день, і настрій у головної "Аферистки" країни просто чудовий.

"Відразу видно, хто в родині-генерал (ьша)!!🙈😂

Харків, спасибі! Ти прекрасний!🤩🤩🤩

P. S. кросівок не 45-го 🙈 😂 це передній план", — написала телезірка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото викликало захоплення у шанувальників, а більше всіх зраділи приїзду своєї улюблениці харків'яни. Всього за 2 години фотографія набрала майже 10 000 лайків, і під нею стали з'являтися радісні коментарі:

"Привіт🌷 приємно бачити Вас у нас в гостях👍 👍 👍 👍"," офігеть, я думала, що мені здалося, що це наша площа. Щось ви легко одягнені, у нас жахливо холодно🥶 😍❤", ви так класно виглядаєте втрьох 💕 💕 💕 як вам наш Харків?”. - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал " Знай.ua", Лорак показала те саме маленьке чорне плаття: таке має бути у кожної красуні

Також " Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає