Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зіркова красуня показала яскраві фото і відео, а в підписі до публікації анонсувала відразу дві прем'єри серіалом на українському телеканалі, де вона знялася.

Читайте Знай в Google News!

"Фото без мейку для залучення уваги. А Відео для затравки. 25 вересня - прем'єра серіалу "Любов з ароматом кави" на @stbua, де ви нарешті зможете побачити мене закохану, творчу і бореться за своє щастя - це ніжна, мила і легка картина. 2 жовтня - прем'єра серіалу "Сонячні дні" також на @stbua і ви зможете побачити мене в кардинально іншому образі від життєвого – цинічною, діловою, розважливою акулою кіно-індустрії. Скажімо, моє альтер-его. Насолоджуйтесь", - написала Гросу в підписі до посту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.