Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя в своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував кумедне фото з відпочинку, на якому позує в білій майці, яку в народі називають "алкоголічкою", і чорних шортах. Правда в підписі до кадру Дантес дещо стривожив фанатів, натякнувши на те, що багато п'є.

Читайте Знай в Google News!

"4 дні тому я викладав фото в цьому ж Луці. Так, я звичайно переодягався, але не фотографувався. Може одяг і не змінилася, але змінилося обличчя. На ньому тепер відгомони відпочинку. Та й сиджу я так не спроста. Просто прикриваю опухлу печінку. Обіцяю, що завтра або післязавтра, в крайньому випадку – ніколи – я знайду іншу локацію і інший одяг. Сподіваюся, коли повернемося, привеземо додому тепло", - жартівливо підписав фото Володимир. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, засинаючи її компліментами і жартами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.