Олена-Крістіна Лебідь разом зі своїм коханим нареченим ексвіцепрем'єр-міністром Павлом Розенком свій єдиний вихідний провела у Харкові, після чого пара збиралася відвідати Полтаву.

Читайте Знай в Google News!

Про факт відвідування першої офіційної столиці України і подальші плани щодо Полтави відомо завдяки тому, що Лебідь поділилася відео своєї прогулянки з центру Харкова. Дівчина тримає свого песика на повідку, розповідає про те, що в місцевому ресторані псу запропонували попити води, паралельно до цього процесу до неї підходять діти і перехожі, щоб сфотографуватися - зірку передачі “Аферисти в сітях” складно не впізнати. З того боку камери - Розенко, це можна зрозуміти через наявність звертань “коханий”, “кохана”. Відео завершується анонсування поїздки до Полтави і проханням порадити місця, де можна поїхати там. Це мило відео не минуло без кумедної ситуації: у Харкові трапився такий сильний вітер, що тоненьку ведучу майже знесло. Саме про це ведуча пожартувала у підписі до відео: “І ось раптом вітром знесло!”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наречена Розенко на шляху до роботи використовує "вібро-режим" - розвісила вуха і сидить.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua писав, що наречена Розенко Олена-Христина Лебідь поділилася цікавою покупкою.