The Music Moves Europe Talent Awards - музична премія Європейського Союзу, яка цьогоріч висинула українську співачку Alyona Alyona у номінацію на кращу виконавицю у своєму жанрі. Приз складе 10 000 євро на розвиток кар'єри.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: повідомлення на сайті премії.

На офіційному сайті можна знайти обґрунтування до кожного висуванця на перемогу. Так європейське журі пояснює своє рішення номінувати Alyona Alyona: ““Ця колишня вчителька читає реп українською мовою і своїми текстами потрапляє в яблучко… У Alyona Alyona є щось дійсно особливе, що виходить за рамки її безсумнівно вражаючого зовнішнього вигляду, впевненої поведінки, захоплюючої подачі пісень, ліричних здібностей, якості звуку”.

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Загалом журі обрало 16 музикантів з усієї Європи, які можуть перемогти у своєму жанрі. Офіційне оголошення переможців відбудеться у січні у німецькому Гамбурзі. Кожен переможець отримає 10 000 євро, а виконавець, який на сайті премії отримає найбільшу підтримку серед глядачів - 5 000 євро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше Знай.uа писав, що Alyona Alyona влаштувала в Києві Еко-пікнік. Зірка запросила колег по шоу-бізнесу на Гідропарк, щоб там провести прибирання території.

Нагадаємо, раніше Анастасія Лугова, постраждала від нападу в поїзді, розповіла, скільки їй пропонували за мовчання.