Російський співак зі сумнівною репутацією Ніколай Басков продовжує отримувати злість і розлючення фанатів через свою позицію щодо подій у Білорусі - тепер зірка каже, що це не він написав ті слова у мережі.

Читайте Знай в Google News!

За останні дні Басков зумів встрянути у безліч конфліктів. По-перше, він таки поїхав співати на концерті організованому Лукашенком, хоча останні місяці величезна кількість підписників писали йому прохання відмовитися від цього виступу у Білорусі. Серед обіцяних зірок фігурував не один він, білоруси зверталися до усіх, дехто відмовився співати за Лукашенка, дехто - як Басков - ні.

По-друге, днями презентували пісню “Кохану не віддають”, яку заспівали відомі білоруські зірки і дехто з російської естради - Басков, Кіркоров, Буйнов. Пісня і кліп викликала цілий шквал негативних відгуків, адже вона також підтримує Олександра Лукашенко - людини, яка сфальсифікувала вибори і відмовляється залишити владу, надаючи наказати бити і арештувати мирних протестувальників та просто білорусів.

По-третє, сьогодні користувачі Інтернету з обуренням побачили, що в соціальній мережі “Твітер” і “Фейсбук” Басков пише доволі безграмотні, тобто з великою кількість граматичних і орфографічних помилок, пости, в яких однозначно підтримує Лукашенко. Басков швидко відреагував на це, написавши: “Це НЕ МІЙ Twitter и Facebook ☝️❗️ Поважні ЗМІ! ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЦИТУВАТИ ЧУЖУ МОВУ, перевіряйте, будь ласка, оригінальність аккаунта, а не пишіть висловлювання з фейкових акаунтів”. Незважаючи на пояснення, у коментарях до цього пояснення можна знайти велику кількість розлючених, зболених коментарів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіркоров розридався на могилі Баскова: "З небес буде аплодувати".

Також Знай.uа писав, що Лобода відсвяткувала 37-річчя, щасливе фото красуні: вітання від Подкопаєвої, Баскова, Ревви, Мейхер та інших.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смерть Алли Вербер: як відреагували Кіркоров, Лобода, Брежнєва, Пугачова, Галкін.