Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала спекотне фото, на якому з'явилася в дивовижному образі в компанії своєї подружки.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, дівчата зображені на вулиці в цікавій локації, поруч із парканом і кущем. Надя еротично позує, витріщивши попу, на ній спокусливий рожевий купальник. Волосся красуні зібрані в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж і модні темні окуляри, вона кокетливо дивиться в камеру. Її подружка Даша теж цікаво позує на камеру, хоча і не дивиться в об'єктив, на ній чорний купальник і оригінальні прикраси. У підписі до публікації Дорофєєва написала: "Вибирати природні пози для фото – це нелегка праця. Ну шо, ми впоралися?". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись її незвичайним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.