Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, показавши, як засмагала на сонечку і ніжилася в басейні на ділянці їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка приміряла бікіні червоного кольору, демонструючи струнку фігуру, і осідлала забавного надувного єдинорога, а на передньому плані засвітила свій апетитний сніданок.

Гей, літо, а можна назад таку погодку?? Ми так не домовлялися 😂 пожартувала Дорофєєва

Фолловери залишилися в захваті: "Погода непередбачувана😂🔥", "А можна,я буду замість цього однорога? Спасибі ♥️", "♥️♥️🤩🤩 Надюша ви як завжди прекрасна 😘😘", "Як весело🔥🔥🔥 Супер💥", "А все , а треба було раніше😂🔥", "Яка красуня 🔥🔥 🔥 😍🤩😜❤️❤️", "Красуня😍🔥", "Так прилітай в Одесу, у нас тут спекотно😂👌".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

До речі, раніше Надя Дорофєєва виставила уривок з останнього кліпу на їх з Позитивом пісню "Last Dance", прем'єра якої відбулася в п'ятницю, 10 липня. Так, артисти приміряли незвичайні образи з 70-х, а сама Надя навіть позувала топлес, прикривши груди лише ретро-магнітофоном.

Варто відзначити, що дует розпався ще на початку березня, через цілих 10 років популярності, проте друзі відзначили, що між ними немає конфліктів. Більше того, 11 вересня 2020 року відбудеться останній, прощальний концерт групи і навіть завершальний тур.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.