Скандально відома російська співачка Лоліта, яка нещодавно розлучилася з п'ятим чоловіком, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Після розставання з чоловіком співачка сильно схудла, чим не перестає хвалитися перед фанатами в Instagram. А цього разу вона опублікувала відео, на якому в чорному обтягуючому комбінезоні анонсує перший концерт після карантину.

Читайте Знай в Google News!

"Мій концерт відкриє сезон квиткових концертів в "Крокус Сіті Холі" @crocuscityhall. Обов'язково мати при обличчі маску☝️ Всі квитки з квітня дійсні️ ️ буду вас чекати 9 жовтня ☝️, будемо співати і сміятися, як діти", - пише Лоліта.

На короткому відео вона позує в обтягуючому чорному комбінезоні в стразах і на шпильках. Вона зізнається, що у неї є ще час набрати або скинути вагу, але головним для неї залишається – співати для улюблених шанувальників.

"Я не знаю, що ви скажете, на 9 жовтня відбудеться в Крокусі концерт той самий, який повинен у мене бути в квітні. Ми вирішили, що пора починати працювати. Ось приміряю концертний костюмчик. Ну до 9 жовтня ще є час, можна поправитися трохи або схуднути. Та чорт з ним. Головне-співати для вас", - зізнається Лоліта.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шанувальники дуже зраділи цій новині і залишили масу компліментів Лоліті в коментарях.

"вітаю Вас з майбутнім концертом. Свято для вас і глядачів", " 9-жовтня у мене день народження.😍Дуже красива", "а буде виконуватися пісня "кисень" на цьому концерті?", "Хто-небудь зателефонуйте пожежникам, тому що цей пост🔥 🔥 🔥 як і мої наряди)"," ого!!! Ось це новина", " Лоліта! Ви в шикарній формі! Чергове підтвердження, що жінку Вік тільки фарбує", "яка ж ахеренний жінка 😱 💞 я все не на милуюся", "обажаю Ваші пісні, з дитинства слухаю ваші пісні, ви чудова жінка, без комплексів", "Найшикарніша😍", "шикардос.❤ ️ 🔥 👍 🏻 ", "круто!!! здоров'я Вам Лоліта!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, схудла Лоліта засунула між ніг щось тверде.

Як повідомляв Знай. ua, Лоліта повідомила, що знаходиться в передінфарктному стані.

Також Знай. ua писав, що Лоліта відверто розповіла, як і з ким запалювала в Пітері.