Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала кумедне Домашнє селфі, а в підписі до нього розповіла, як спільний відпочинок може вплинути на стосунки.

Читайте Знай в Google News!

"Спільний відпочинок, як перевірка відносин. Часто бачу такі заголовки в журналах, в постах блогерів і психологів. Якщо хочеш перевірити людину в побуті і оцінити перспективи, вирушайте удвох на відпочинок. І не на 1-2 дні, а від 3 і більше. У мене бували випадки між подругами, які разом літали на відпочинок, потім переставали спілкуватися. А ось з чоловіками такого не було. Що думаєте? Чи є тут зерно правди? Чи бувало таке, що після відпочинку ставали міцнішими відносини, або навпаки, розходилися з партнером?",- написала Раміна в підписі до фото, а фанати кинулися обговорювати її пост.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.