Український телеведучий Григорій Решетник, відомий за проектами "Холостяк" і "Неймовірна правда про зірок", поділився кумедною фотографією з українською співачкою Настею Каменських. Знімок він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Доброго недільного ранку! Гриша і Настя ☺ ️ вчора було по-одеськи жарко, романтично і весело☺", - написав він.

На фото Решетник позує в елегантному костюмі і з метеликом. Настя Каменських стоїть поруч в концертному костюмі, який складається з чорного боді зі срібними вставками і прозорих колгот. Шанувальникам такий образ співачки здався вульгарним, вони висловили думку, що вона втратила сором і при її фігурі таке носити не можна.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

" Настя виглядає як Дорожня прости...", "Скажить хтось пані, що вона спідницю загубила", "що діється з Настею ні як не одягнеться"," дуже вульгарно виглядає Настя"," як елітна, прости господи...", " капець.. скоро буде без трусів", "Настя зовсім сором втратила!", "Білка в ній"," Вирядилась як Одеська повія, жах))) Гриша відійди від неї в сторону"," Дурепа повна", " Взяла б труси баксерки у Потапа.І живота небилоби видно.Який місяць 3 або 4?", "А Гриша красунчик"," Настя красуня ,але наряд перебір 😢навіщо вже прям все показувати"," Настя фу"," Красуня", " на такий живіт ,таке одягнути . Фу", "це триндець ригнула на Настю", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий "Холостяка" Решетник втілив дитячу мрію на Мазераті.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник про пристрасть на проекті і головному козирі Микити Добриніна.

Також Знай. ua писав, що ведучий "Холостяка" Решетник втілив дитячу мрію на Мазераті.