Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайне фото, на якому з'явилася в сексапільному образі, а в підписі до нього ще раз закликала фанатів слухати її новий альбом.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Злата з'явилася в цікавій локації - вона сидить в еротичній позі на березі водойми. На ній коротеньке бордове плаття, яке сповзло з плеча і оголило витончене декольте. У підписі до фотографії Огнєвіч написала: "Новий альбом #БОГИНЯ на всіх платформах! Підпишись і слухай. Яка з пісень стала улюбленою? Поділися зі мною в коментарях. Style @aniahoncharova, photo @karginaki, hair style @yarotskiy_denis, mua @otosanta, #ZlataOgnevich #ZOteam #новий альбом #БОГИНЯ".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Злата Огневич поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.