Відома українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно презентувала новий альбом, тепер зізналася, що в її житті вже є місце чоловікам, вона відкрита для нових стосунків. Також зірка розповіла, що мріє знову стати мамою.

Читайте Знай в Google News!

Виконавиця поспілкувалася з Катериною Осадчою для програми "Світське життя".

Душевна розмова відбулася в заміському будинку Тіни Кароль. Зірка також провела екскурсію і показала гектар землі, на якому вирощує яблуневий сад, малину і 213 кущів троянд. Однак найхвилюючим моментом інтерв'ю стало зізнання Тіни про особисте життя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після смерті чоловіка вона не впускала в своє життя чоловіків, присвячувала весь вільний час синові Веніаміну. Тепер артистка зізналася, що в її житті вже є місце чоловікам.

Тіна Кароль, кадр з кліпу
Тіна Кароль, кадр з кліпу

"Час йде, не знаю, я ж повинна чимось і кимось надихатися, крім квітів і свого городу. Вважаю себе молодою для того, щоб знайти, можливо, свою пристань," – поділилася Тіна Кароль.

Також виконавиця додала, що мріє вдруге стати мамою. Жінка прагне, щоб в її житті була дочка: "Треба відкритися цьому бажанню, відкритися думці, яка постійно до тебе приходить. І якщо це не станеться з коханою людиною, є багато способів – вдочеріння або ще щось, щоб знайти для себе донечку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 62-річна мама Дана Балана влаштувала "битву купальників" з Тіною Кароль: хто на Вашу №1?.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль зробила "своїм" чарівний подарунок для обличчя: "Дивимося разом".

Знай.uа писав, "Супермодель по-українськи" поділилася головними помилками при схудненні: "можна швидко здатися".