Російський шансоньє Михайло Шуфутинський став учасником ютуб-шоу "Музыкалити", ведучим якого є гуморист Максим Галкін. У ході програми гостю пропонували оцінити сучасні треки, серед яких був і "911" російського репера Елджея, також відомого як чоловік медіаперсони Насті Івлєєвої. Жива легенда шансону дала невисоку оцінку творчості молодого музиканта, зазначивши, що трек дратує своє тупістю.

Читайте Знай в Google News!

"Тут ні музики немає, ні ритму, не качає нічого. І текст, звичайно. Це текст божевільної людини, поганої, яка нічого не розуміє", - сказав Шуфутинський про трек.

При цьому артист зазначив, що "погоняло" репера йому знайоме і він чув його речі, які не викликають у нього аж настільки негативної реакції. Він також розповів, що його син теж читає реп.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оцінку від Шуфутинського композиція "911" отримала й справді невисоку: лише 4 бали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Орла і решки" Івлєєва разом з коханим підчепила китайський вірус: "Нікуди не дівся…"

Як повідомляв Знай.uа, ведуча "Орла і решки" Івлєєва купує коханцю годинник за 7 мільйонів, доки її мама живе у квартирі без раковини.

Знай.uа писав, Івлєєва з "Орла і Решки" зізналася, навіщо роздяглася в клубі Берліна – "Атмосфера сексу, неон, оксамит".