Український актор Костянтин Войтенко серіалу "Будинок на щастя " (Новий канал) любить дивувати несподіваними одкровеннями з особистого життя. У зірки завжди припасена якась крута історія, яка показує його в новому ракурсі. Так, під час діджитал-гри на шоу "Хто зверху" Костя Войтенко згадав свій найдивніший вчинок, який здійснював заради жінки.

Читайте Знай в Google News!

" він не те щоб дивний... Але я без відома її батьків сказав дівчині:" сідай в машину " і відвіз в Карпати. Це була перша така романтична поїздка. Я б по-іншому її ніяк не забрав, тому що батьки б заборонили. Нам було чимало років, але це був тільки початок відносин. А я такий:" сідай і поїхали", – поділився Костянтин Войтенко З Новим каналом.

Ким саме була та дівчина, актор "Будиночка на щастя" так і не зізнався. Але, схоже, що історія стосується ще холостяцького життя Костянтина Войтенка, до одруження з його дружиною Валентиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадавши, чоловік Каменських Потап надів окуляри і зібрався показати "М", щоб це не значило.

Як повідомляв Знай. ua, молода матуся Кекелія з кварталу зізналася, як поєднує роботу і материнство.

Також Знай. ua писав, що син Тарзана відповів за себе і скривджену маму.