У 2020 році серед українських зірок настав справжній бебі-бум. Мамами стали Віра Кекелія, ONUKA, Джамала. Звісткою про поповнення в родині також порадували ALYOSHA, Світлана Тарабарова, Анна Саліванчук і переможниця "Танців з зірками" в парі з Ігорем Ласточкіним Ілона Гвоздьова. Для Гвоздьової це буде друга дитина. У телепередачі" Світське життя " танцівниця поділилася з ведучою Катею Осадчою, розсекретивши стать і ім'я майбутнього малюка.

Інтрига, кого ж чекає Гвоздьова, нарешті розкрита-на світ ось-ось з'явиться хлопчик. Ілона вже вибрала пологовий будинок і навіть зібрала речі, які візьме з собою. Хлопчика щаслива мама назве Домінік.

Нагадаємо, про вагітність Ілони Гвоздьової стало відомо наприкінці травня 2020 року. До цього зірка зберігала інтригу, оберігаючи своє цікаве положення від масової уваги і надмірного інтересу журналістів.

Раніше повідомлялося, що Катерина Кухар розповіла, чому поставила за танець акторові Араму Арзуманяну і його патнерші найвищий бал, що не вийшло у Тараса Цимбалюка та Яни Заєць, і чи готова вона до війни з Олею Фреймут.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте, як пройшов третій ефір проекту" Танці з зірками " і чому частина глядачів залишилася незадоволена шоу.

Також Ілона Гвоздьова, яка в парі з Дмитром Танковичем покинула " Танці з зірками", розповіла Знай.uа, як готується до народження другої дитини.