Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку незвичайним фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього вирішила помріяти.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Світлана відображена на борту власного літака в цікавому образі. На ній все чорне - штани, кофточка і шкіряна куртка, волосся якось дивно зачесане назад, а на обличчі легкий макіяж і легка усмішка. В руках зірка тримає чашку кави, так що фанати помітили красиве кільце на безіменному пальці. У підписі до публікації Лобода написала: "Люблю, коли вранці можна нікуди не поспішати і трошки помріяти за чашкою кави". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато відзначили, що Світлана на цьому знімку сама на себе не схожа, а інші не задоволені, що вона так відверто показує своє розкішне життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.