Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі яскраве фото, на якому позує дивовижному образі – її просто не впізнати. А в підписі до публікації Христина розповіла про нове шоу, в якому бере участь.

Читайте Знай в Google News!

"Уууууух!! Вже сьогодні! 2 серія шоу»Золото Геленджика"! Шоу, в якому беруть участь не артисти, а прості глядачі!!! І борються вони за кілограм чистого золота! Які божевільні атракціони чекають учасників, куди поїде золото цього разу і чи віддасть його Іван Охлобистін дізнаємося вже о 19: 00 на ТНТ! Барвисте, яскраве, веселе, легке, динамічне шоу можна дивитися всією сім'єю! До зустрічі на @tnt_online. А після буду дивитися ваші сторіс", - написала Асмус у підписі до кадру. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато відзначили, що її на цьому знімку просто не впізнати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще