Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайні фото, на яких позує в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Алла з'явилася в цікавій локації і розкішному вбранні. На ній пишне чорне плаття з відкритим декольте, яке вона задерла, при цьому закинула одну ногу на залізну лаву. Вона активно позує фотографу, змінюючи положення тіла, але не прибирає голу ногу. У підписі до публікації Добкіна написала: "з кожним роком я люблю життя і людей все більше і більше. Можливо, тому, що у мене стало коло спілкування з дуже крутих і улюблених мені людей. Не потрібно бути в гарному настрої з ними, якщо у тебе його немає. І звичайно вони завжди радіють за мене і за мою посмішку на обличчі... Ну і про головне - музика. Я не знаю, що у нас за хімія з нею, але так, як вона мене заряджає, я готова присвячувати їй пісні. Головне, напевно, знайти в житті те, він чого тобі зносить дах і кайфувати. Адже життя одне".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.