Американський актор, який раніше був професійним рестлером на прізвисько Скала, Дуейн Джонсон не придумав нічого кращого, ніж вибити ворота власного будинку, щоб не запізнитися на роботу, адже вони перестали відкриватися через відключення електрики.

Читайте Знай в Google News!

Перебої електрики сталися через сильні шторми в його районі. Блок управління парадними воротами відмовив і актор намагався самостійно його налагодити і згодом викликав спеціальну службу, в якій йому повідомили про те, що вони приїдуть не раніше ніж через 45 хвилин.

Дуейн зважився на радикальні заходи і висмикнув ворота, завдяки машині і тросу, адже спізнювався на знімальний майданчик. Він повідомив про це на своїй сторінці в Instagram. Також додав те, що його чекали сотні членів виробничої бригади. "Тому я зробив те, що повинен був зробити. Я штовхнув, смикнув і повністю вирвав ворота з цегляної стіни, відрізав сталеву гідравліку і жбурнув все на траву", - написав він.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Відомо, що Дуейн Джонсон зараз задіяний у зйомках фільму "Чорний Адам" DC Comics, де він грає головну роль. Вихід картини запланований через рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерт розкрив подробиці загибелі Сергія Бодрова: "Шансів просто не було”

Як повідомляв "Знай.ua", МастерШеф змусив учасників готувати у сомбреро з водою на голові: хто не перейнявся духом Мексики і вилетів з шоу.

Знай.ua писав, 51-річна Дженніфер Лопес звабливо прикрила голе тіло прозорою сорочкою: "Знак Божого творіння"