Відомий український хірург Едгар Камінський - сучасний принц на білому коні - успішний, молодий, багатий, який був одружений зі Славою майже 6 років. Пара розлучилась, але довгий час не називали причину розриву.

Читайте Знай в Google News!

Днями пластичний хірург Едгар Камінський дав інтерв'ю в шоу "Без комплексів". Там він розповів, чому розлучився зі Славою та яку роль в стосунках грають ревнощі.

Нещодавно екссолістка "НеАнгелів" зізналась, що вона нізащо б не розлучалась, адже в них є діти. І сама вона не розуміє, чому це зініціював її колишній чоловік. Проте Едгар заперечив це.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слава все розуміє. Вона пам'ятає всі ці моменти, де це відбувалося – остання сварка, після якої ми зрозуміли, що ми не будемо разом і все-таки потрібно розходитися, ми були не в Україні... Я вже розумів, що це складно. Мені в моїй професії потрібен спокій, – розповів Едгар.

Едгар Камінський, фото: youtube
Едгар Камінський, фото: youtube

Камінський зазначив, що вони часто сварилися через ревнощі, а це бачили їхні діти. А цього в стосунках не може бути. Хірург переконаний, що діти повинні жити у мирі і злагоді.

Він також зазначив, що вони обговорювали розлучення довгий час, а остаточне рішення було спільним. І точно не було такого, щоб Едгар раптово "взяв і пішов".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Слава Камінська несподівано перетворилася на гопника: "Марафон по макраме".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.