Українська співачка Наталя Могилевська, що зараз активно розвивається у викладацтві співу для дітей, відвідала модний показ україно-грузинського дизайнера Бічоли. Про свої враження зірка розповіла у своєму блозі.


Читайте Знай в Google News!


Могилевська вставила декілька фотографій з показу. На них вона у білій сукні-"ночнушці" з інкрустацією мережива і рожевому піджаку з цупкої тканини. На деяких фотографій співачка позує з відомими людьми - Бадоєвим Аланом, Осадча Катерина.

Могилевська так описала свій візит: “Мій look створювала дочка Олега @ryzhovoleg Рижова Катя @kate_ryzhova і в руках її приголомшливий подарунок, клатч ❤️ власного виробництва @ my.small.universe. Піджак від @f_uckel. Вчора був прекрасний показ @bicholla_official! Кожна модель унікальна, в якій перебільшено і сміливо підкреслено найкраще з того, що притаманне жінкам - елегантність, велич, сексуальність, хвилювання, інтрига і звичайно ж любов!”

Підписники писали компліменти образу Наталі, так і виражали критичні зауваження.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 45-річна Могилевська прогулялася Києвом в міні

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталя Могилевська зізналася, що думає про "витівку" Олі Полякової