Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна бере участь у проекті" Танці з зірками " на 1+1. Партнером співачки став Дмитро Жук. У своєму Instagram Саніна поділилася з шанувальниками емоціями, які відчуває на паркеті. Майстриня тримати інтригу, Саніна пообіцяла фанатам дещо особливе. Вона розповіла, що кожен ефір "танців" для шанувальників відкриває якусь нову емоцію. Разом з партнером, Саніна прожила і показала глядачам запальний драйв, всепоглинаючу ніжність і щемливу самотність. І ось, Саніна пообіцяла, що в наступному ефірі покаже телеглядачам стан, в якому "буває вкрай рідко, але якщо буває — стережіться".

"Кожен новий ефір @tanci1plus1 я відкриваю для вас нову емоцію. Ми вже прожили на паркеті драйв, ніжність, самотність... сьогодні буде стан, в якому я буваю рідко, але якщо буваю-Бережись включ вмикайте сьогодні @tanci1plus1 о 21:00 і підтримайте нас з @zhuk_dmytro так, як вмієте тільки ви❤️", - написала артистка.

На фото Саніна позує в стильній сірій сукні з цікавим декором — її шию і плечі немов перетягують мотузки. Це відразу навіває асоціації з БДСМ-технікою зв'язування "шибарі". Так що можна тільки припустити, яку емоцію Саніна зібралася проживати в обіймах свого танцювального партнера. До речі, на одній з фото, яке співачка додала до посту, пара досить пристрасно і природно виглядає разом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай. ua писав, що Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на" Танцях з зірками "заговорила про важливе:"відчувати, любити".