Телеведучий Володимир Остапчук, який не так давно розлучився зі своєю дружиною і збирається одружитися вдруге, обрадував фанатів довгоочікуваною новиною. Остапчук і його кохана Христина Горняк побороли коронавірусну інфекцію Covid-19, через яку їм навіть довелося скасувати весілля.

У своєму Instagram шоумен опублікував хроніку по днях, як вони з Христиною боролися з небезпечною хворобою. Він зазначив, що у людей з приводу коронавірусу ще більша каша і плутанина в головах, ніж навесні, тому поспішив поділитися своїм досвідом. До того ж, як сказав сам Остапчук, їх з Христиною закидали питаннями.

Погано Володимиру стало відразу після прильоту зі Львова, вранці. До 17: 00 зникли вже нюх і смак. Шоумен скасував стендап, ввечері швидка відвезла в лікарню з температурою до 40. Рентген показав двосторонню пневмонію.

З 2 по 5 день з Остапчуком творилося, за його словами, справжнє пекло. Температура практично не збивалася, двічі мало не знепритомнів. Прийшов позитивний ПЛР-тест на COVID-19. Лікувалися за призначенням лікаря цепефімом і дексаметазоном. Христина також заражена коронавірусом, але переносить хворобу на ногах, з мінімумом симптомів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Полегшало телеведучому в період з 6 по 9 день. Температура знизилася до 37,2.
На 10-14 день Остапчук практично здоровий. На 15 отримали негативний ПЛР. Антибіотиками лікувалися ще 2 дні.

"Вдячний своєму ангелу-хранителю @kristygor що врятувала мене😉

Хоча вона сказала «я б і з того світу тебе дістала, у нас на носі весілля" ☺ ❤️

Всім, хто каже, що це змова, хворіють зірки, це звичайний грип - не дай Бог вам пережити те, що відчули ми за ці два тижні.

Бережіть себе і, правда, не ставтеся до COVID 19 легковажно. Я зі своїм прекрасним імунітетом теж думав-навіть не відчую. Досвід ще той", — написав Остапчук.

Нагадавши, хворий коронавірусом Остапчук підставив попу для благої справи, побачила вся країна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Остапчук після розлучення і" танців з зірками " не стримався.