Російський співак Філіп Кіркоров привітав з днем народження свого брата. У родича зірки доволі характерне болгарське ім'я та прізвище — Благой Філіпов, та й сам Кіркоров не оминув можливості перейти на болгарську, аби сказати кілька теплих слів.

Відповідний пост був розміщений на сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

"С Днём Рождения, Брат @blagoyfilipov !!! Люблю тебя всем сердцем!", — написав співак російькою.

"Да си ми жив и здрав на много години!", — додав він декілька вітальних слів болгарською.

До відео він прикріпив короткий відеоролик з колажем спільних с братом фото. І якщо в дитинстві хлопці доволі схожі, то з віком контраст стає все помітнішим.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Філіп Кіркоров, безперечно, досі один із головних співаків російської естради, який, до того ж навчився користуватися усіма новими соціальними мережами, де надзвичайно активний і легкий на розіграші і жарти. Так, нещодавно Кіркоров на своїй персональній сторінці у соціальній мережі Instagram виклав коротке відео, яке здивувало, розвеселило і роздратувало його підписників.


Нагадаємо, раніше Кіркорова застукали в готелі з красунчиком: влаштували "голу" зйомку на балконі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров вкрав Лорак з-під носа у Лазарєва і нового коханця: "Не відволікайте нас"