Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених під час четвертого прямого ефіру довгоочікуваного свіжого сезону шоу "Танці з зірками 2020", яке стартувало 30 серпня.

Так, артистка, яка незмінно веде проект разом з Юрієм Горбуновим, приміряла спокусливу облягаючу сукню салатового кольору з глибоким декольте і високим розрізом на нозі, доповнивши жіночний образ нюдовим вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також акуратними аксесуарами у вигляді сережок. При цьому красуня не упустила шансу блиснути розкішними формами і стрункою фігурою, над якою наполегливо працює. Варто відзначити, що Тіна також подарувала українцям несподіваний сюрприз, виконавши в прямому ефірі нову пісню "Найти своих".

Фолловери залишилися в захваті від нового вбрання Кароль: "Охх... Тіна, вбрання чудове!!! Найяскравіша, і найулюбленіша!!!💖💖💖💖💖", "Найкраща ♥️", "Неймовірно красивий образ 🔥🔥🔥", "Шикарне плаття, колір дуже личить 👌🔥", "Яка красуня , ну я не можу , шо за милота, ❤️💫", "Гарна сукня 💚💚💚", "Яка красуня😍👍❤️", "Тіночка, це плаття суперове😘", "А що це за брошка на декольте, голова кенгуру".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.