Американська співачка Леді Гага зізналася у думках про самогубство. Артистка розповіла про пережиту душевну травму, з якою вона зіткнулася через славу.

Читайте Знай в Google News!

В інтерв'ю CBS News 34-річна виконавиця зізналася, що вона кожен день думала про самогубство після того, як зрозуміла, що слава і популярність вплинули на її психічне здоров'я.

Lady Gaga, фото: instagram.com/ladygaga
Lady Gaga, фото: instagram.com/ladygaga

Співачка показала своє улюблене піаніно, за допомогою якого написала багато пісень. Проте, за словами артистки, згодом вона зрозуміла, що музичний інструмент зруйнував її життя, тому що саме він зробив її Леді Гагою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я повністю розчарувалася в собі, я ненавиділа бути знаменитою. Я ненавиділа бути зіркою. Я відчувала себе змученою і виснаженою", - згадує співачка.

Вихід з депресії Леді Гага знайшла завдяки своєму останньому альбому Chromatica, який отримав три нагороди MTV Video Music Awards і на якому "немає жодної неправдивої пісні".

Lady Gaga, фото: instagram.com/ladygaga
Lady Gaga, фото: instagram.com/ladygaga

"Я більше не ненавиджу Леді Гагу. Я знайшла спосіб знову полюбити себе, навіть коли думала, що цього ніколи не трапиться.", — зізналася зірка.

Також Леді Гага додала, що їй у складний період життя допомогла дружба зі співачкою Аріаною Гранде, разом з якою вона записала пісню Rain on me. 31 серпня Леді Гагу визнали найкращою співачкою року за версією премії MTV Video Music Awards. Вона перемогла у п'яти номінаціях.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гуморист Дядя Жора переплутав дружину з машиною: купив каблучку, але...

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає