Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим знімком, позуючи на відпочинку в Туреччині зовсім не з Надею, а з іншою незнайомкою, яка сперлася на виконавця, примірявши міні-шорти і яскраво-червоний спортивний топ.

Так, Дорофєєва і Дантес вирішили зустріти останні теплі деньки не самі, а в компанії київських рестораторів Міші і Даші Кацуріних, відправившись з хорошими друзями борознити море на яхті. До слова, у співачки з'явилося подібне фото з Мішею, нібито пара помінялася коханими. При цьому Володимир зробив ситуацію ще комічніше, процитувавши чоловіка Наташі Корольової, стриптизера Тарзана, навколо зізнань у зрадах якого зараз не вщухають скандали.

я повівся... В слідстві свого сексизму...без всякої любові. Тому що любов у мене одна! Це жінка дана мені Богом. Вже не знаю за які за слуги, але прийміть як факт.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "😂 😂 😂 😂 не дописав, що напоїли і заздалегідь спланували..😂 😂 😂 ", "Ви там помінялися партнерами? Свінгери?😹 ", "🤣 🤣 🤣200% мужик!?", "хто зрозуміє, той зрозуміє чекаємо поста від Даші, що вона вагітна😅", " @vladimirdantes це дуже смішно😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.