Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і порадами зі своїми шанувальниками в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі миле фото, на якому киця з помідоркою.

Монро не демонструє жодних ефектних образів. Травесті-діва лише ділиться роздумами про осінь, настрій і жінок. За словами Монро, погода в Києві казкова, той м'який, теплий, Золотий Оксамитовий сезон, який описують у книгах і оспівують у піснях.

"Я нарешті виспалася. Засинаючи, просто наказала собі: ти спиш до упору і відкрила очі через 10 годин. Зараз, по ідеї, повинна прозвучати рекомендація, що здоровий сон і бла бла бла, але сьогодні не Хо мудрувати, та й ми всі самі знаємо🤗", - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

І додає, що днями базікала з молоддю, покоління тих, кому не потрібно пояснювати, що таке хайлайтер.

"Та всім було, є і буде складно, тільки одні сприймають складнощі і проблеми, як виклик, завдання, ребус, глухий кут, і починають якось розрулювати і вигулювати, а у інших на репіті: життя біль!", - каже Монро.

Її приятелька, яка завжди підкреслювала, як вона захоплена силою волі, трохи підбухнувши, тихенько так, на вушко запитала з твердженням: "Ну скажи, Ти ж теж, як і всі жінки, плачеш в подушку?"

"У моє Ні вона не повірила. А я задумалася, а що поганого і жахливого, плакати? У подушку, у ванні, на балконі або навіть на людях. Це явний сигнал, що потрібно просто виспатися, і напруга трохи відпустить! Тому, слухайте свої почуття, своє тіло і бажання. Слухайте і не обманюйте. А ще, Земля рухається, як і весь Всесвіт, хоча ми це і не відчуваємо. Але про це розповім наступного разу", - додала зірка.

Всім, мур від Чіккі, вона в стадії набору ваги на зиму, тому готова зжерти все, і продуктивного тижня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Травесті-діва Монро викликала фурор у незвичайній сукні

Як повідомляв портал Знай.ua, Травесті-діва Монро вразила ідеальністю, не кожна дівчина так зможе

Також Знай.ua писав, травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.