Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя.

А нещодавно на акаунті знаменитості з'явилося перше фото їх з Євгеном Вагановичем новорожденнного сина Вагана, адже, як виявилося, красуня майстерно приховувала вагітність, тому новина буквально шокувала численних шанувальників. Стало відомо, що хлопчик з'явився в зірковій родині ще під час карантину, в березні-місяці. Так, артистка вирішила частіше показувати малюка, виставивши трепетну серію знімків з прогулянки, яку зробила для щасливої Тетяни її мама.

недільні прогулянки тепер такі.

Фолловери залишилися в захваті: "Танечка, з синочком в візочку, ви ще більше розцвіли в своєму Щасті. Вам так до лиця материнство. Мені здається ви навіть якась інша... Звичайно краща. Будьте здорові❤️", " стильна матуся!!!! Тетяна, яка ви щаслива!!!!! ❤ ️ ", "Спасибі, що діліться частинкою щастя❤️".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненком спіткали невдачі.