61-річний російський музикант Олександр Малінін поділився з шанувальниками думками про найближче майбутнє. Співак вважає, що після кількох теплих днів знову повернеться похолодання, а також варто очікувати запровадження нового жорсткого карантину.

Читайте Знай в Google News!

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ще кілька теплих днів і почнеться колотун. І схоже все йде до того, що нас знову всіх посадять на карантин!!! А у вас які відчуття?!" — написав Малінін.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Аудиторія співака теж стурбована погодою і пандемією. Однак вона знаходить втіху у творчоті музиканта.

"Скоріше б це рік закінчився, хоча не знаємо що буде далі! Але добре що є такі люди, артисти, модники, стиляги мають такий смак як у Вас, а це гарна сім'я, незрівнянні романси і єдиний артист на сцені який не змінює своєї традиції виходить в шикарних костюмах це дуже достойно", - йде мова в одному з коментарів.

На світлині Малінін й справді доволі стильно одягнений. На ньому літній капелюх і яскравого візерунка футболка, а також білі шорти і дорогий годинник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зріла дружина-красуня Малініна здивувала відвертим фото.

Як повідомляв Знай.uа, у сім'ю Малініна прийшло велике горе - померла "жінка його життя".

Знай.uа писав, 7 років потому: скандальному російському співакові Сєрову дозволили виступати в Україні.