Суддя кулінарного проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво розповів про роботу у величезному готелі в Бостоні. Знаменитий кухар згадав, як працював фактично без вихідних та зубрив кулінарні книги заради того, щоб у майбутньому стати успішним шефом. 

Читайте Знай в Google News!

"Я викладався на повну силу, адже чудово розумів, що ця робота - неабиякий трамплін в мою міжнародну кар‘єру кухаря. Тому я брав додаткові зміні, працював майже без вихідних і кожного тижня купляв собі нову кулінарну книгу. Нащастя, часу на читання в мене було вдосталь, адже жив я не в самому Бостоні, трохи далі. Кожного дня я подорожував потягом 1,5 години лише в один бік. Потяги ходили за розкладом, і коли я спізнювався хоча б на хвилину, доводилось чекати наступного. А це дві години. Що я робив в цей час? Заходив в свій улюблений Dunkin’ Donuts, брав каву і пончик 🍩 та гуляв по Бостону, мріючи про те, що одного дня я стану шефом, про якого дізнаються всі.", - розповів він. Ектор Хіменез-Браво

Ектор Хіменез-Браво, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ектор Хіменез-Браво, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Ектор Хіменез-Браво розповів, як познайомився на роботі з дівчиною на ім‘я Мімі, від якої дізнався багато про китайську культуру і кухню, що у майбутньому відобразилося у його фірмових стравах. 

Популярні новини зараз

Смугастий Дан Балан заліз між ніг до мліючої Кароль: "Тихе щастя”

Під Хмельницьким потужний вибух розніс багатоповерхівку — десятки людей опинилися на вулиці

Дорофєєва перед ″Останнім танцем″ нарешті зізналась про стосунки з Позитивом: ″Була закоханість″

У лісі на Закарпатті знайшли страхітливий труп чоловіка - лежав у кущах, розкинувши руки

Показати ще

"Так спливали мої дні в Америці. Одного дня до нас в готель прийшла працювати дівчина на ім‘я Мімі (це вона на фото зі мною). Ми подружилися з першого дня. З нею мені було дуже весело та я почав багато дізнаватися про китайську культуру і кухню. Мімі була настільки милою, що готувала для мене домашні китайські страви вдома та приносила їх мені на роботу. Вона закохала мене в свою кухню, культуру та традиції. Цю любов я проніс через все своє життя і її відлуння зараз Ви можете знайти в моїх стравах в ресторанах @nam.kyiv і @bao.restaurant.", - написав він.  Ектор Хіменез-Браво

Ектор Хіменез-Браво, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ектор Хіменез-Браво, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Життя Ектора змінила дата 11 вересня 2001 року, коли у США стався теракт. Проте у нього залишилося багато позитивних спогадів з тих часів - саме у Бостоні суддя "МастерШеф" вперше побачив сніг і навіть спробував його на смак.

"11 вересня 2001 року я був вихідний. Я спав після важкої зміни на роботі, як у мене задзвонив телефон. Це був мій колега, який повідомив мені про страшну трагедію. Я ввімкнув телевізор і жахнувся. Цей день перевернув моє життя. Америка стала іншою. І я розумів, що настав час змінити своє життя. P.S. більшість із вас вгадали, написавши, що вперше в житті у Бостоні я побачив дійсно сніг. Не передати ці почуття, я хапав його руками і навіть куштував на смак.", - розповів Ектор. Ектор Хіменез-Браво

View this post on Instagram

ЯК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ? ЧАСТИНА 4. Отже я працював в величезному готелі в Бостоні. Я викладався на повну силу, адже чудово розумів, що ця робота - неабиякий трамплін в мою міжнародну кар‘єру кухаря. Тому я брав додаткові зміні, працював майже без вихідних і кожного тижня купляв собі нову кулінарну книгу. Нащастя, часу на читання в мене було вдосталь, адже жив я не в самому Бостоні, трохи далі. Кожного дня я подорожував потягом 1,5 години лише в один бік. Потяги ходили за розкладом, і коли я спізнювався хоча б на хвилину, доводилось чекати наступного. А це дві години. Що я робив в цей час? Заходив в свій улюблений Dunkin’ Donuts, брав каву і пончик 🍩 та гуляв по Бостону, мріючи про те, що одного дня я стану шефом, про якого дізнаються всі. Так спливали мої дні в Америці. Одного дня до нас в готель прийшла працювати дівчина на ім‘я Мімі (це вона на фото зі мною). Ми подружилися з першого дня. З нею мені було дуже весело та я почав багато дізнаватися про китайську культуру і кухню. Мімі була настільки милою, що готувала для мене домашні китайські страви вдома та приносила їх мені на роботу. Вона закохала мене в свою кухню, культуру та традиції. Цю любов я проніс через все своє життя і її відлуння зараз Ви можете знайти в моїх стравах в ресторанах @nam.kyiv і @bao.restaurant. 11 вересня 2001 року я був вихідний. Я спав після важкої зміні на роботі, як у мене задзвонив телефон. Це був мій колега, який повідомів мені про страшну трагедію. Я ввімкнув телевізор і жахнувся. Цей день перевернув моє життя. Америка стала іншою. І я розумів, що настав час змінити своє життя. P.S. більшість із вас вгадали, написавши, що вперше в житті у Бостоні я побачив дійсно сніг. Не передати ці почуття, я хапав його руками і навіть куштував на смак ❄️

A post shared by Hector Jimenez-Bravo (@hectorjimenezbravo) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби