Катерина Осадча – популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Читайте Знай в Google News!

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу після свого дня народження телезірка показала яскраві фото з активних вихідних днів.

"З корабля на бал) у прямому розумінні цьго слова :) насичений робочий уїк-енд 👯♀️ дивіться у найближчих випусках Світського життя", - написала Осадча.

На фото Осадча позує в білому брючному костюмі з укороченим піджаком і чорному капелюсі. Вона посміхається і виглядає дуже красиво, що відзначили коментатори.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники оцінили гарний образ і захопилися тим, як Осадчій вдається зберігати прекрасну фігуру навіть після карантину.

"як можна зберігати таку фігуру", "красуня", "дуже красиво❤️", " ви шикарні, дуже гарний образ❤️", "який гарний лук👍", "Красиво", " ви шикарні, дуже гарний образ❤️", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Горбунов притиснув напівроздягнену Осадчу до грудей і видав.

Як повідомляв Знай. ua, Катя Осадча і Юрій Горбунов відшукали Очеретяне перевясло в Туреччині.

Також Знай. ua писав, що Катя Осадча розслабилася на морському курорті і похвалилася стрункою фігурою.