Популярна українська актриса театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, цього разу зіркова красуня показала незвичайні фото і відео – виявилося, що вона відвідала заміський Кінний комплекс.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Ольга позує в оточенні красивих граціозних коней. На прогулянку вона вийшла в цікавому образі - на ній витончене жовте плаття вільного крою, поверх якого вона накинула подовжену джинсову сорочку. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Сумська розповіла про свої відвідини стайні. "Схожі? Це моя любов... напевно, тому, що я народилася в рік Вогняного коня. Треба сказати, що верхи на конях я непогано сиджу, багато знімалася наживо в галопі. Ну а з цими ковзанами можна познайомитися і навіть поїздити з тренером в готельно-ресторанному комплексі "Чумацький шлях" @chumackiy! Поки Тепла осінь, ще можна насолодитися!",- написала акторка. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію актриси, засинаючи її компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.