На офіційній сторінці Олексія Потапенка в Instagram було опубліковано відео з Арамом Камоєвичем Арзуманяном і Джиммі Воха-Воха. На записі вони обидва танцюють під пісню групи MOZGI під назвою "Chica Bamboni".

Читайте Знай в Google News!

Сам хіт є надзвичайно популярним в соціальній мережі TikTok, де прості танцювальні рухи під цю композицію повторюються знаменитостями, блогерами і звичайними користувачами. Однойменний челендж набрав близько 30 мільйонів переглядів. Серед популярних особистостей можна виділити Настю Каменських, Тимура Родрігеза, Михайла Поплавського, Машу Єфросиніну.

У цьому відео Арам Арзуманян спочатку танцює сам з голим торсом, а потім на задньому тлі з'являється французький актор Джиммі, знімає вишиванку і продовжує повторювати прості танцювальні рухи. Вони разом знімалися в обох частинах "Скажене весілля".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Фу, як вульгарно", "Ви нереально круті", "Завзято", "5 разів переглянула", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леді Гага ледь не звела рахунки з життям: важка душевна травма і зоряна хвороба. Артистка розповіла про пережиту душевну травму, з якою вона зіткнулася через славу.

Як повідомляв "Знай.ua", усач Зібров обзавівся потужною гарматою і виставив свою гордість на огляд: "Насолоджуюся".

Знай.ua писав, Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки: "Повернув молодість"