Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі незвичайне фото, на якому з'явилася в розкішній сукні на "Танцях із зірках" і повідомила, що має намір взяти паузу і піти вчитися.

Читайте Знай в Google News!

"А ось тепер можна і взяти невелику паузу..) Ле Маршрутка скоро в ефірі, Хто зверху Ви вже дивуйтеся, на Танцях з Зірками відстоялася.. в прямому смислі слова😁.. Так що все!
Восени вам буде що дивитись на екранах.. а мені треба взяти паузу і подумати, що далі.... Зрозумійте мене правильно, я дуже люблю свою роботу, але всі свої знання я вже використовувала! Потрібно вчитися.. а на це зовсім немає часу;(
Тому днями я вступила в бізнес школу, про яку пізніше розкажу, англійську мову нарешті доб'ю 😭 ну і китайський вже забула🐼 Всім дякую! Всіх люблю, в інсті залишаюся❤️", - пише Нікітюк.

Шанувальники написали безліч компліментів в коментарях, хоча і відзначили маленьку інтригуючу деталь в образі Нікітюк – кільце на безіменному пальці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

" Колечко на безіменному пальці!", " Леся вдягнула стиль Жуйкова - перевершила пів регіону) Файне пір'ячко вдягнула та й по світу гаянула...😍 ", "Багіна", " найкраща і позитивна😍 на всі ефіри б!", "Краща, Я вас АБАЖАЮ 👍))😘", " Богиня🌹", "як завжди найкраща!", "Леся ти бомба"," Леся класно виглядаєш", " а Орел і Решка?Ти там не перевершина"," левиця", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк розповіла, де шукати українських індіанців та їхні делікатеси.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк відкрила формулу ідеального обличчя.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк розповіла про свій перший і останній раз.