Солістка Little Big Соня Таюрська піддалася цькуванню через зовнішність. Дівчина розповіла про претензії в своєму Instagram-акаунті.

Читайте Знай в Google News!

Таюрська зазначила, що, читаючи коментарі до своїх публікацій, "перебуває в пекельному шоці".

"комусь ну дуже виявилася противна моя родимка, і людина мені настійно рекомендував видалити її з особи, адже це так бридко. Одні пишуть-жирна, йди худни, інші-навіщо так схудла, раніше було краще", — поскаржилася співачка.

Соня пояснила, що вона звичайна людина, у якого є сім'я, друзі, проблеми і радості і вона не робот або клоун.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

" я ходжу в ті ж магазини, що і ви, готую, прибираю, Перу, миюся, сплю, товстію, худну, фарбуюся і т. д. і роблю я це, тому що це моє життя, моє тіло, я нікому нічого не повинна і вже тим більше не потребую думки не знайомих мені людей! Будь - який ваш коментар, пов'язаний з моєю творчістю, це одне, але все, що стосується моєї зовнішності та особистого життя, вже це залиште мені. Я завжди рада підтримувати з вами спілкування, ділитися своїм життям, творчістю і відповідати на ваші запитання) люблю", - пише Соня.

Шанувальники підтримали сильну дівчину, а в коментарях залишили безліч слів підтримки і захоплення.

" найкраща❤️", " Соня, чесно, таких сильних волею людей, я ще не зустрічала. Нехай тебе не турбують хейтери! Хоч вони і роблять нас сильнішими", " Сонечка, ти найкраща!😻 ❤ ️ ", "Ти найкрасивіша і крута , соня", " не слухай їх, Малятко ! Ти шикарна, якою б ти не була❤️", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, згаслих зірок "Євробачення" Little Big викрили в найстрашнішому

Як повідомляв Знай. ua, в розлученні Прусикіна і сміливою звинувачують красуню з Little Big – Таюрська не стала мовчати.

Також Знай. ua писав, що лідер Little Big Ілля Прусикін пішов від дружини і дворічного сина.