Підприємниця і зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" Кім Кардашьян разом з репером Каньє Вестом запланували розлучення. Про це повідомляє Page Six. Вони не зуміли зійтися в думках, а анонімне джерело, яке є близьким до пари, розповіло про те, що ініціатором розриву виступила підприємниця, так як була обурена словами Веста про їх доньку Норт i бажаннi виконавця перервати вагітність, а також про позицію чоловіка щодо абортів.

Читайте Знай в Google News!

Джерело уточнило інформацію про те, що ситуацію посилило біполярний розлад музиканта. І те, що Кім підготувала все необхідне, проте очікує закінчення маніакального епізоду у репера.

Це вже не перша заява про розлучення з боку партнерів, Уест вже зізнавався про бажання розлучитися, що намагався зробити ще кілька років тому. Ще в 2013 році Каньє пропонував дружині зробити аборт, адже активно займався музикою в той час і не був готовий стати батьком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кардашьян з Вестом одружилися в 2014 році. Це сталося через рік після народження їхньої дочки Норт. Всього у партнерів четверо дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак оголосила голодування на карантині, колишня Мурата сама не своя: "П'ю тільки воду". Популярна співачка Ані Лорак зізналася, що карантин позначився на її фігурі.

Як повідомляв "Знай.ua", 90-річний Чапкіс одружився жінці, молодшій його на півстоліття: "У мене з'явився стимул"

Знай.ua писав, Дженніфер Еністон почала підготовку до Емми: не видно ні носа, ні брів, сховалася за тканинною маскою.