У 2020 році вже розпалася величезна кількість сімейних пар, серед яких і зірки шоубізнесу. Не витримали перевірку на міцність стосунків Гарік Харламов і Христина Асмус, Володимир Остапчук і Олена Войченко, Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков, Меган Фокс і Брайан Остін Грін, Павло Прилучний і Агата Муценієце.

Великою радістю для багатьох шанувальників стало возз'єднання Джигана і Оксани Самойлової, чий шлюб тріщав по швах. І це, мабуть, єдиний виняток у довгому списку розлучень.

На думку астропсихологів, ретроградна Венера і ретроградний Меркурій мали особливий вплив в цьому році. Тому в парах відбувався етап трансформації і переосмислення стосунків. Але найголовніше - ще тільки вересень, цей перелік може поповнитися новими іменами.

Знай.uа вирішив розповісти, хто ще із зіркових пар прийняли рішення про розлучення.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Аліна Гросу з чоловіком, фото з Instagram
Аліна Гросу з чоловіком, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ось і казочці кінець... Співачка і актриса Аліна Гросу розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим. А так все красиво починалося! Пара в 2019 році відіграла розкішне весілля в Італії, запросивши туди і зіркових гостей. Батьки Аліни витратили на свято близько 100 тисяч євро, і такий фінал історії. Навіть рік пара не прожила в шлюбі.

Як зізналася Гросу в інтерв'ю ЖВЛ, ініціатором розриву був чоловік.

"Вийшло так, що в грудні мені Саша сказав: "Давай поживемо окремо". Я не могла йому цього пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або пробуєш щось інше", - повідомила артистка.

Вона розповіла, що стосунки з коханим стали псуватися після весілля, а до кінця року все тільки загострилося. Розставання з Олександром стало для Аліни шоком. Вона досі не розуміє, що саме сталося. Вона припускає, що він зустрів іншу жінку.

Також Гросу зізналася, що вона заробляла більше, ніж чоловік, і була постійно в роботі. Це могло морально тиснути на нього.

Аліна Гросу з чоловіком
Аліна Гросу з чоловіком

Пара до весілля зустрічалася довгий час. Загалом вони були разом 5 років. Найбільше, про що зараз шкодує співачка, це про втрачений час. Але і будувати нові стосунки з кимось вона поки не готова. Проте вже давно ходять чутки, що вона зустрічається з актором Романом Полянським.

Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram співачки
Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram співачки

Зірка запевняє, що вони просто друзі і колеги. Але чи так це?!

Тіматі та Анастасія Решетова

Тіматі з дружиною і сином, фото: Instagram
Тіматі з дружиною і сином, фото: Instagram

Поки всі обговорювали розлучення Джигана і Оксани Самойлової, який так і не відбувся за підсумком, інший репер - Тіматі в цей час вже жив окремо з дружиною, моделлю Анастасією Решетовою.

У минулому році пара тільки стала батьками. Модель подарувала реперу сина Ратміра, але і тут виявилося, що казка тривала недовго.

"Цей рік став важкою перевіркою на міцність для багатьох, але наш союз її не витримав. Ми більше не одне ціле, не чоловік і дружина, не живемо разом. Це були прекрасні 6 років, з моменту нашої зустрічі і до цього літа. Ми були кращими друзями, коханцями, партнерами... Але в цьому житті немає нічого вічного і все має властивість закінчуватися. Я змінилася і мої погляди на життя теж. Щоб уникнути брудних пліток, кажу відразу, що тут не замішані сторонні люди і про "бумеранг" можете теж забути", - написала в Instagram модель, розкривши нарешті всю правду.

Однак пару все ж підозрюють у продуманому піарі. Тіматі якраз припинив співпрацю з Black Star, і додатковий інфопривід йому не завадив би для розкрутки себе коханого.

Або ж Настя і Тимур все ж помирилися, адже пару часто бачать разом.

Ілля Прусікін і Tatarka

Лідер Little Big Ілліч та Ірина Смєлая повідомили про розлучення. Без скандалу не обійшлося. Винуватицею розставання пари назвали Соню Таюрську - солістку Little Big.

Ілля Прусікін з дружиною, кадр з відео
Ілля Прусікін з дружиною, кадр з відео

Однак Таюрська заперечує ці чутки, стверджуючи, що у неї немає стосунків з Іллею, крім робочих.

Соня та Ілля, фото: Instagram
Соня та Ілля, фото: Instagram

Cardi B і Offset

На розлучення не так давно подала і епатажна американська реперша Карді Бі.

Cardi B і Offset
Cardi B і Offset

Стосунки у пари завжди були складні, вони то розходилися, то мирилися.

"Ніхто не винен, - ще раніше повідомила співачка. - Думаю, ми переросли цю любов, але ми більше не разом. Може знадобитися час, щоб розлучитися, але я завжди буду сильно любити його, тому що він батько моєї дочки".

Але потім пара знову возз'єдналася. І вже офіційно призначена дата судового слухання, на якому будуть вирішуватися всі питання про розподіл майна, опіку над дочкою і суму аліментів.

Кім Кардашян і Каньє Вест

Кім Кардашьян і Каньє Вест, фото з Instagram
Кім Кардашьян і Каньє Вест, фото з Instagram

Так, в тисячний раз західні ЗМІ почали писати про майбутнє розлучення цієї пари. Нібито Кім стала ініціатором розриву через поведінку і слова Каньє.

Ще раніше повідомлялося, що Вест страждає від біполярного розладу, що також вплинуло на рішення Кім розлучитися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, чому 2020-й рік став гучним на зіркові розлучення.

Також голлівудський актор Армі Хаммер розлучається з дружиною після 10 років шлюбу.

А співак Вадим Олійник розповів Знай.uа, як змінилося його життя після розлучення з дружиною.